NOVAK O MUZICI KOJU VOLI! "Eksplodirao bih kada bi OVO slušao"!

Autor:

Sport

22.01.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta govorio o tome šta sluša dok je pod tušem.

NOVAK O MUZICI KOJU VOLI! "Eksplodirao bih kada bi OVO slušao"!

Foto: printscreen/twitter.com

Tokom konferencije za medije pred duel sa Amerikancem Tejlorom Fricom u četvrtfinalu Australijan opena, Novak Đoković je govorio o raznim stvarima svakodnevnice koje preferira.

Tako su neke od njih bile da li je sujeveran, koju muziku sluša pred meč, da li peva pod tušem...

Nole kao veliki vernik, nikada nije pribegavao ritualima koji se mogu svrstati u sujeverje, međutim, naglašava da ipak postoje stvari koje radi, a da su slične sujeverju.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Postoji razlika, moram da ispravim. Nisam rob navika, ali one su izuzetno bitne, imam ih i poštujem ih. Sujeverje je nešto drugo, nemam sujeverja. Doduše, ponekad volim da se tuširam u istom tušu u svlačionici. Ne mislim ‘jao, izgubiću ako to ne uradim’, ali nije mi problem ako je zauzet - rekao je Đoković.

Među zanimljivim temama u Melburnu je i koju muziku igrači slušaju, pa je aktuelna i priča ko od njih peva pod tušem.

- Ja sam malo stara garda sa muzikom, volim osamdesete i devedesete. Rokija da, ali nisam u tom fazonu da se gledam u ogledalo i da se pumpam "Eye of the tiger". Meni to ne treba, toliko je već svega u meni da ću da eksplodiram, meni treba nešto da me malo smiri, više slušam npr. klasičnu muziku. Eksplodirao bih kad bih slušao Rokija - zaključio je Novak.

Australijan open 2024

Prvi ovogodišnji grend slem turnir počeo je u nedelju, 14. januara, a završiće se 28. januara, kada će biti odigrana finala u muškom singlu, odnosno ženskom dublu.

Srbija u Melburnu ima samo jednu žensku predstavnicu, a to je Aleksandra Krunić, pošto su Olga Danilović i Natalija Stevanović ispale u kvalifikacijama, kao što je bio slučaj i sa Hamadom Međedovićem u muškoj konkurenciji. Međutim, u muškom singlu Srbiju predstavljaju Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović i Miomir Kecmanović. Što se dublova tiče, svi koji igraju singl, osim Noleta, oprobaće se i u konkurenciji parova, a pored njih tu je i dubl specijalista Nikola Ćaćić.

Titulu na Australijan openu u muškom singlu brani neprikosnoveni Novak Đoković, koji je turnir u Melburnu osvajao već deset puta, a prošle godine je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa. Sa druge strane, u ženskoj konkurenciji je prethodne sezone pehar osvojila Arina Sabalenka, koja je u borbi za trofej savladala Elenu Ribakinu.

Ovogodišnji Australijan open igra se za ukupni nagradni fond od 52,3 miliona američkih dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading