BESAN ZBOG NOVAKOVE POVREDE: Kirjos bez dlake na jeziku kritikovao ATP!

Autor: P. Z.

Sport

03.01.2024

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac se iznervirao zbog Đokovićevog problema sa zglobom.

BESAN ZBOG NOVAKOVE POVREDE: Kirjos bez dlake na jeziku kritikovao ATP!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos, uz ilustraciju Novaka Đokovića

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doživeo je poraz od Aleksa de Minora u četvrtfinalu Junajted kupa, za koji je najzaslužnija povreda njegovog zgloba desne ruke.

Nole je igrao protiv 12. igrača planete, povrede, ali i sudije, što na kraju nije uspeo da prevaziđe.

Posle svega, na društvenim mrežama se povodom Novakovog problema sa rukom oglasio Nik Kirjos, koji je stao na stranu svog dobrog prijatelja, a nekada velikog neprijatelja.

Promena lopte svake nedelje je konačno stigla do Novakovog zgloba. ATP stvarno mora da uradi nešto u vezi sa ovim problemom. Stalno pate igrači - napisao je na Tviteru Australijanac grčkog porekla.

U njegovim rečima su mnogi pronašli pokušaj da se umanji pobeda De Minora, što je on ubrzo demantovao.

Tikvani koji misle da oduzimam zasluge Aleksu su jednostavno glupi. Demon je paklen igrač i zaslužuje svaki uspeh koji ostvari na svom putu - dodao je Kirjos.

Posle poraza Đokovića od De Minora, Natalija Stevanović je izgubila od Ajle Tomljanović, čime je Srbija eliminisana sa Junajted kupa.

Australija se tako plasirala u polufinale, koje će se igrati u Sidneju, a protivnik će domaćinu turnira biti bolja reprezentacija iz duela Nemačke i Grčke.

Po završetku Junajted kupa, najbolji svetski teniseri preseliće se u Melburn, gde ih od 14. do 18. januara očekuje Australijan open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading