EVO ŠTA JE NOVAK REKAO O AUSTRALIJI! Đoković govorio o zemlji koja mu je ZABRANILA ULAZ!

Autor:

Sport

30.12.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novaka očekuje prvi meč na otvaranju E grupe Junajted kupa.

EVO ŠTA JE NOVAK REKAO O AUSTRALIJI! Đoković govorio o zemlji koja mu je ZABRANILA ULAZ!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniseri izaćiće na megdan reprezentativcima Kine u prvom okršaju E grupe na Junajted kupu

Novak Đoković i Žižen Žang će odmeriti snage od 10 sati po srednjeevropskom vremenu, a kada se njihov meč završi, na teren RAC arene izaći će Olga Danilović i Kinven Ženg. Posle toga, biće odigran i mešoviti dubl.

Povodom meča je govorio Novak Đoković, a dotakao se i osećaja u Australiji, mestu gde je osvojio velike titule. 

- Imali smo nekoliko treninga u protekla tri dana. Ustvari, ja ću tokom dana raditi još, pokušaću što je moguće više vremena da provedem na terenu. Oduvek sam uživao u Australiji, igrao ovde najbolji tenis. Moja osećanja po dolasku ovde su pozitivna i radujem se što ću biti deo tima, sve je pomalo drugačije. Nemamo prilike da takvu atmosferu osetimo tako često, jer igramo uglavnom za sebe. Sjajno je kad predstavljate svoju zemlju i nadamo se da će ovo biti sjajan početak australijske kampanje - naveo je Đoković. 

Republika

Foto: Twitter/RiyadhSeason

Novak Đoković

Novak iza sebe ima još jednu fantastičnu sezonu. Osvajanjem turnira u Torinu, okončao je godinu na prvoj poziciji i sada mirno sedi na mestu koje mu pripada. Ovo je Novakova 405. nedelja na krovu teniskog sveta, a s obzirom da veliki uspesi ne ostaju neprimećeni, sa najrazličitijih strana dolaze pohvale na račun srpskog tenisera. 

Novak je ove sezone osvojio tri grend slem turnira - Australijan open, Rolan Garos i US Open, dok je poražen u finalu Vimbldona. Ova impresivna postignuća jasno govore o njegovoj dominaciji na teniskom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading