POBEDA GREŠNIKA: Siner PRESLIŠAO Medvedeva i OSVOJIO Peking!

Autor:

Sport

04.10.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno zasluženo..

POBEDA GREŠNIKA: Siner PRESLIŠAO Medvedeva i OSVOJIO Peking!

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Janik Siner je osvajač ATP turnira u Pekingu. Italijan je savladao Danila Medvedeva u finalu rezultatom 7:6 (2), 7:6 (3).

Ova pobeda mu donosi 500 ATP bodova i četvrto mesto na listi od ponedeljka!

Siner se ovim trijumfom revanširao Danilu za dva poraza u finalima ove godine (Roterdam i Majami), a pokazao je da će biti opasan protivnik na svakom turniru.

Bila je to njegova deveta titula u karijeri i treća u ovoj godini, pošto je prethodno bio najbolji u Monpeljeu i na Mastersu u Torontu.

 

 

Janik je potpuno zasluženo osvoji turnir u glavnom gradu Kine. Nakon što je u polufinalu fantastičnom igrom pobedio drugog tenisera sveta Karlosa Alkaraza, sada je to ponovio i protiv jedno mesto slabije rangiranog Medvedeva.

Oba seta su rešena u taj brejku, a mladi Italijan je pokazivao više hrabrosti i koncentracije u ključnim momentima.

Odlično je servirao Siner, a pokazatelj ovoga su samo dve brejk lopte na obe strane u meču.

Medvedev će ostati na trećoj poziciji ATP liste, ali sa realnim šansama da se uključi u trku sa Novakom Đokovićem i Karlosom Alkarazom za najboljeg tenisera na planeti.

Sledeći na programu je Masters turnir u Šangaju, a kao što je od ranije poznato, na njemu neće učestvovati najbolji teniser svih vremena Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading