DOK ME JE RAZBIJAO TO MU NIJE SMETALO: Đoković brutalno spustio velikog rivala

Autor:

Sport

17.09.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada sam ja počeo da dobijam neke mečeve, osetio sam da se energija malo promenila, kazao je Novak.

DOK ME JE RAZBIJAO TO MU NIJE SMETALO: Đoković brutalno spustio velikog rivala

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je po mnogima najbolji teniser u istoriji. Godinama se polemisalo ko je bolji, da li Srbin ili Rodžer Federer ili Rafael Nadal, a onda je Nole dodao gas i na terenu svima pokazao da je bez konkurencije.

Međutim, nije uvek bilo tako. Godinama je naš as gledao u leđa Švajcarcu i Špancu u međusobnom skoru i pognute glave napuštao teren. A onda se to promenilo pa Nole ima pozotivan skor sa obojicom - 30:29 protiv Rafe i 27:23 protiv Rodžera. Ono što Novaka čini još većim je to što ne zaboravlja period kada je on bio inferioran. Upravo na to je podsetio Nadala odgovarajući na njegove brojne komentare o GOAT trci i odnosu snaga u muškom tenisu i kako Đoković dominira kada je on zbog povrede dugo van terena, a Federer u penziji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Oduvao ih Nole: Nadal i Federer

- Na početku karijere, kada me je razbijao na terenu, bilo mu je okej. Ali, kada sam ja počeo da dobijam neke mečeve, osetio sam da se energija malo promenila - rekao je Đoković između ostalog u razgovoru sa Džonom Mekinroom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading