"MARKA" PRIZNALA: Novak je ubedljivo najbolji u istoriji!

Autor:

Sport

09.09.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španci prihvatili da niko nije ravan Đokoviću.

"MARKA" PRIZNALA: Novak je ubedljivo najbolji u istoriji!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je GOAT

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković će u nedelju igrati veliko finale US Opena, a rival će mu biti Danil Medvedev.

Nole je u polufinalu pobedio Bena Šeltona, a posle tog meča je španska "Marka" konačno priznala da je srpski as najveći u istoriji.

- Vreme ne može ništa protiv Novaka Đokovića, 36 - godišnjeg tenisera koji živi od pobeda. Drugačije bi bilo nemoguće objasniti to da je ove sezone prisutan u sva četiri Grend Slem finala: Australian Openu, Rolan Garosu, Vimbldonu i US Openu. Na svom povratku u Njujork, dve godine posle poraza u finalu od Danila Medvedeva, Srbin još jednom kuca na vrata prostorije u kojoj stoji pehar. Njegova poslednja žrtva bio je Ben Šeldon. U raspravi ko je najbolji u istoriji Nole je ubedljivi pobednik. Na njegovom repertoaru "sija" 36 grend slem finala - još jedan rekord koji će biti gotovo nemoguće oboriti - piše španski list.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak je GOAT

Nastavili su Španci da pišu o Novakovim magičnim brojkama na grend slem turnirima.

- Đoković je praktično savršena mašina. Od poslednja 23 polufinala na četiri najveća turnira pobedio je u 22. Ukupno, ima rekord 36 - 11. Njegov jedini kiks u tom periodu je meč sa Dominikom Timom na Rolan Garosu 2019. godine, u meču koji je obeležio jak vetar i uticao na krajnji rezultat i poraz - dodaje se u tekstu.

Podsetimo, osim Novaka, u GOAT trci su još Rafael Nadal i Rodžer Federer, ali je sada već izvesno da je Srbin najbolji ikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading