OVACIJE ZA KRALJA: Novak Đoković odradio prvi trening u Njujorku - publika u DELIRIJUMU! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.08.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dve godine, legendarni teniser se vratio u najveći američki grad.

OVACIJE ZA KRALJA: Novak Đoković odradio prvi trening u Njujorku - publika u DELIRIJUMU! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

Najveći teniser u istoriji, Novak Đoković, stigao je u Njujork uoči svog pohoda ka tituli na US Openu, turniru sa kojeg je bio odsutan prošle godine. Svoj dolazak je obeležio osvajanjem titule u Sinsinatiju, gde je posle epskog finala nadigrao Karlosa Alkaraza. Nakon samo dva dana, stigao je u Njujork, dočekan aplauzima brojnih obožavalaca na Artur Eš stadionu.

Na čuvenom terenu je izveo trening sa svojim timom kako bi se pripremio za izazove koji ga očekuju na poslednjem gren slemu u sezoni. Kao što je to već postala praksa, njegov sparing partner bio je Čarli Erera, čime je dodatno usavršavao svoju igru. Ubrzo će Novak saznati koji mu put do titule stoji pred sobom, nakon što u Njujorku bude održan žreb za poslednji najveći turnir u sezoni.

Prošle godine, srpski as nije mogao da učestvuje na US openu zbog zabrane ulaska nevakcinisanim strancima, ali sada je ponovo na terenu, odlučan da se bori za još jedan veliki trofej. Sezona 2021. je završena porazom u finalu od Danila Medvedeva, u sitauciji kada je Nole mogao da osvoji sve četiri gren slem titule u sezoni, ali Đoković se vraća s još većom željom da dokaže svoju neprikosnovenu igračku moć.

Podsetimo, Novak je do sada u svojoj karijeri osvojio tri titule u Njujorku, a pokušaće da osvoji i četvrti trofej u "Velikoj jabuci" i tako stigne do svog 24. najvećeg pehara u bogatoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading