ODZVANJAJU REČI NOLETOVOG BRATA UPUĆENE DUŠMANIMA! Đole: Mi Đokovići smo inatlije

Autor:

Sport

29.07.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ako nas poraze čestitaćemo, ali to je težak i dugačak put", naglašava Đorđe

ODZVANJAJU REČI NOLETOVOG BRATA UPUĆENE DUŠMANIMA! Đole: Mi Đokovići smo inatlije

Foto: Printskrin

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji, nebrojeno puta dosad bio je suočen s kritikama, podmetanjima i spletkarenju zavidnih ljudi, koji nikako ne mogu da se pomire s njegovom dominacijom.

Tim povodom govorio je Đorđe Đoković, Noletov mlađi brat, gostujući na televiziji K1.

- Mi Đokovići smo inatlije! Čak i kada imamo momente kao što je Novak imao bezbroj puta u karijeri, gde su svi protiv njega. To nama iz nekog razloga daje snagu. Ja sam dosta emotivan i sve držim u sebi dok ne eksplodiram. Nije lako, emotivno je i zaista smatram da je velika nepravda, što se prema nama odnose, tako kako se odnose. Veliku nepravdu je doživeo u Australiji, gde mi kao porodica jednostavno nismo dali na Novaka. Cilj cele te situacije je bio da pošaljemo jaku reč širom sveta i da Novak ništa loše nije uradio, već da iza svega stoji neka druga pozadina. Uvek, kakva god da je situacija, mi gledamo da se probijemo kroz tu situaciju, ali nikada nećemo da se povučemo, već idemo do pobede. Ako nas poraze, čestitaćemo, ali to je jedan težak i dugačak put za tu stranu - rekao je Đorđe Đoković.

Republika

Foto: Starsport

BRATSKA LJUBAV: Nole i Đole

Đole se odlučio na drugačiji put od slavnog brata.

- Imamo odnos da pričamo o svemu i apsolutno savetujemo jedni druge, svako u svojoj sferi. Jednom prilikom 2020. godine, bio sam u Australiji kod Novaka, gde me je on dan nakon meča za vreme doručka, pitao nešto vezano za tenis. Rekao sam mu, da je mene toliko sramota da ja njemu bilo šta pričam za tenis. Mislim da ono što sam ja trenirao i igrao je neki potpuno drugi sport u odnosu na ono što on danas igra, način na koji se on odnosi prema treningu, pripremi, opravku, meču. Koliko god da sam ja bio veliki profesionalac, ono što Novak radi, treba da se izmisli neka nova reč za to. Savetujemo se, ali ipak, što se tiče tenisa, niti ću ja ikada više nešto da mu kažem, niti on treba da me pita bilo šta - zaključio je Noletov mlađi brat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading