LUDILO BEZ GRANICA! BBC se IZVINJAVAO Britancima zbog LEPIH REČI o Novaku: Srbin im nabio KOMPLEKSE za čitav život!

Autor:

Sport

27.07.2023

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo moguće?!

LUDILO BEZ GRANICA! BBC se IZVINJAVAO Britancima zbog LEPIH REČI o Novaku: Srbin im nabio KOMPLEKSE za čitav život!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković stao je na korak od pisanja novih stranica teniske istorije.

Srbin je poražen u finalu Vimbldona od Španca Karlosa Alkaraza sa 3:2 u setovima (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4) te mu je prepustio londonski tron.

Ovo je bilo tek drugo izgubljeno finale Vimbldona za Noleta (do sada ga je zaustavio samo Britanac Endi Marej) i Đokovića je veoma zabolelo, ali se on posle grend slema u Londonu prepustio čarima crnogorskog i hrvatskog primorja, te "napunio baterije" za iskušenja na američkoj turneji i US Open.

I dok Novak odmara, Britanci, koji su tokom čitavog turnira na sraman način provocirali srpskog tenisera, nastavili su da pomeraju granice bezobrazluka. Narod u ovoj zemlji žestoko je napao prestižni BBC jer je komentator ovog kanala navodno "previše hvalio Đokovića" u finalnom meču protiv Alkaraza. Umesto podsmeha dobili su - izvinjenje!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Dobili smo brojne primedbe ljudi koji su istakli da je naš komentator favorizovao Novaka Đokovića i opravdao je njegovo ponašanje nakon što je razbio reket na mreži - počeli su svoje saopštenje čelnici ovog kanala, pa nastavili:

- Zapravo, Endrju Kesl (komentator finalnog meča) je naglasio Novakov bes i frustraciju kao razumljivu u krucijalnom poenu meča, dok je takođe istakao da je takvo ponašanje pogrešno i da je Đoković ispravno dobio kaznu zbog toga. Takođe, naš komentator je rekao da je takvo ponašanje opasno, poredeći to sa diskvalifikacijom sa US Opena 2020. godine.

Dakle, BBC se pravdao i izvinjavao Britancima što je komentator radio svoj posao onako kako treba da radi?! Nema šta, Novak je svima u Velikoj Britaniji nabio komplekse za čitav život i veliko je pitanje da li će se ikada nešto promeniti!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading