ALKARAZ NE MOŽE DA SE OPASULJI! Španac u ŠOKU - ne zna šta ga je snašlo!

Autor:

Sport

22.07.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura posle spektakularne završnice drugog gren slema sezone.

ALKARAZ NE MOŽE DA SE OPASULJI! Španac u ŠOKU - ne zna šta ga je snašlo!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Prvi reket sveta Karlos Alkaraz izjavio je da još uvek ne može da poveruje da je uspeo da savlada Novaka Đokovića na londonskoj travi.

As iz Mursije je osvojio svoj prvi pehar na Vimbldonu, drugi gren slem u karijeri, a još jednom se osvrnuo na epsko finale protiv Noleta koje je rešio u svoju korist u pet setova.

Prosto mi je neverovatno da sam osvojio Vimbldon. Ne mogu da verujem da sam pobedio Novaka Đokovića, verovatno će mi trebati neko vreme da shvatim. Od Vimbldona praktično do ovog trenutka nisam uhvatio reket u ruke. Malo sam umoran, neću da lažem. Imao sam nekoliko dana da se odmorim, ali sam ovde da bih usrećio narod koji voli da me gleda - naveo je Španac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković "pao" u Londonu - Alkarazov vanserijski podvig

Alkaraz je uspeo da ispravi greške koje su ga koštale plasmana u finale Otvorenog prvenstva Francuske.

Nisam mogao da se nosim sa pritskom koji je Novak nametnuo. Posle toga sam se smirio, radio neke mentalne vežbe koje nisam radio na Rolan Garosu, to mi je pomoglo - zaključio je Alkaraz.

Podsetimo da Karlos trenutno predstavlja reprezentaciju Španije na Hopman kupu, a slavljem u britanskoj prestonici zadržao je prvo mesto na ATP listi, ispred najboljeg igrača u istoriji tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Раде

22.07.2023 17:58

А дрога тест кад ќе за овог дал се зна ил је и он заштиќен ко и његов сународник.мали користи неке супстанце сигурно.време ќе показати зашто је и како имао снаге да игра после скоро дупло претрчаних метара од Нолета.зоба неку хемију ал се то не интересује нико веќ је најбитније да се свргне Новак .