ĐOKOVIĆA NE VOLE U ENGLESKOJ: Šok na Alkarazovoj konferenciji - šta će Nole reći na ovo?

Autor:

Sport

26.06.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan udar na našeg asa.

ĐOKOVIĆA NE VOLE U ENGLESKOJ: Šok na Alkarazovoj konferenciji - šta će Nole reći na ovo?

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaraz je uspeo da osvojio trofej na ATP turniru u Kvinsu, čime se ponovo, makar na nekoliko nedelja, vratio na čelo teniskog karavana.

Alkaraz je u finalu savladao Aleksa de Minora sa 2:0, a nakon toga je na konferenciji za medije dobio vrlo neugodno pitanje od jednog novinara.

- Novak nije uvek bio najpopularniji igrač ovde, ne vole ga u Engleskoj, ali izgleda da tebe publika mnogo voli. Misliš li da publika može da ti pomogne? - glasilo je pitanje.

Španac nije dozvolio da se "upeca", već je provokatoru dao vrlo jasan odgovor.

Rekao sam više puta, osećam ljubav i podršku od prvog dana. Naravno da je lepo i nadam se da će tako biti i na Vimbldonu i da će i oni moći da mi pomognu da ostvarim što bolji rezultat - rekao je Španac.

Foto: Tanjug

Novak Đoković i Karlos Alkaraz na Rolan Garosu

Zatim je uputio reči hvale na račun Novaka Đokovića, najboljeg tenisera u istoriji.

Video sam i podatak da Đoković nije izgubio meč na Centralnom terenu još od 2013. godine kada ga je dobio Endi Marej. To znači da 10 godina nije poražen na tom terenu u Londonu. Zaista zvuči ludo i neverovatno. Nadam se da će publika biti na mojoj strani da bih imao šansu da promenim tu statistiku - poručio je Alkaraz.

Podsetimo, ovogodišnji Vimbldon počinje 3. jula, a Nole će imati priliku da po osmi put u karijeri podigne pehar namenjen šampionu na Centralnom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading