IVANIŠEVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Pričao o Novaku, pa OTKRIO šta kod Đokovića nikako NIJE DOZVOLJENO!

Autor:

Sport

13.06.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski stručnjak podelio informacije koje su sve zanimale.

IVANIŠEVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Pričao o Novaku, pa OTKRIO šta kod Đokovića nikako NIJE DOZVOLJENO!

Foto: Tanjug/AP

Goran Ivanišević i Novak Đoković slave 23. grend slem titulu

Srpski teniser Novak Đoković je ponovo pokorio svet, pošto je na Rolan Garosu, u velikom finalu, savladao Kaspera Ruda sa 3:0, čime je po 23. put u svojoj karijeri osvojio grend slem titulu.

Na taj način, Nole se osamio na vrhu liste po tom parametru, pošto je iza sebe ostavio Rafaela Nadala, koji sada ima 22, pa je Srbin i po tom parametru iza sebe ostavio sve svoje najveće rivale.

Jasno je da je za ovu titulu jedan od najzaslužnijih i Goran Ivanišević, trener našeg tenisera, koji je sada podelio neke vrlo zanimljive informacije o našem asu.

Kada sam se priključio Novaku, znao sam da će ispisivati istoriju, ali nisam znao da ću biti još tu. Ali, držim se! - istakao je Ivanišević.

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Istakao je i koja je reč zabranjena kod prvog tenisera sveta.

- To je ludilo! On je drugačiji, poseban, čovek koji prkosi svim gravitacijama i pravilima. Ne postoji nešto za njega što je nemoguće. Ta reč kod njega nije dozvoljena. Neverovatno je sve to. Toliko mi je drago da je pokazao svetu ko je on, šta je on, kako se igra i na koji način - poručio je legendarni teniser.

Đoković će sada na odmor, posle zaslužene titule, a naredni turnir na kom bi trebao da učestvuje je Vimbldon, koji počinje 3. jula i na kom će Novak pokušati da po osmi put u karijeri podigne šampionski pehar. Podsetimo, prošle godine je u Londonu porazio Nika Kirjosa sa 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading