BRAVO, OLGA! Prelepa Srpkinja obezbedila plasman u glavni žreb Rolan Garosa!

Autor:

Sport

26.05.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ime protivnice će saznati naknadno.

BRAVO, OLGA! Prelepa Srpkinja obezbedila plasman u glavni žreb Rolan Garosa!

Foto: Starsport

Olga Danilović

Srpska teniserka Olga Danilović je nastavila sa serijom sjajnih rezultata, pošto je sa 2:0 (6:2, 6:4) savladala Ruskinju Eriku Andrejevu, čime je sebi obezbedila mesto u glavnom žrebu Rolan Garosa.

Olga je furiozno započela prvi set, stigla je do dva brejka prednosti na samom startu, koje je zatim rutinski održala i sa 6:2 rešila prvi deo igre u svoju korist.

U drugom setu je viđena veća borba, a brejkova nije bilo u prvih šest gemova. Olga je prva oduzela servis protivnici u sedmom gemu, ali je ona već u narednom uspela da poravna na 4:4. Ipak, Danilovićeva stiže do novog brejka, a zatim odličnim servis gemom potvrđuje pobedu i plasman u glavni žreb.

Na taj način, nastavljena je serija trijumfa najbolje rangirane srpske teniserke, pošto je prethodne nedelje slavila na turniru u Madridu, čime je sebi obezbedila skok na 104. mesto WTA liste.

Foto: Starsport

Srpska teniserka Olga Danilović

Žreb za drugi grend slem u sezoni je juče održan, ali pošto Olga dolazi iz kvalifikacija, svog rivala će saznati naknadno.

Podsetimo, Danilovićeva će biti jedina predstavnica Srbije u ženskom delu žreba, dok ćemo u muškoj konkurenciji imati čak šestoricu predstavnika. Novak Đoković je postavljen za trećeg, a Miomir Kecmanović za 31. nosioca, a videćemo još i Lasla Đerea, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića, ali i Hamada Međedovića, koji je kroz kvalifikacije obezbedio glavni žreb.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading