BEOGRAD I BANJALUKA NA NOGAMA! Đoković najavio PREOKRET i SAOPŠTIO Srbiji najlepše moguće VESTI!

Autor:

Sport

23.04.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpska opena Đorđe Đoković istakao je danas da će uraditi sve da se ovaj teniski turnir vrati u Banjaluku i iduće godine.

BEOGRAD I BANJALUKA NA NOGAMA! Đoković najavio PREOKRET i SAOPŠTIO Srbiji najlepše moguće VESTI!

Foto: Starsport

Srpski teniser Dušan Lajović osvojio je Srpska open, pobedom u finalu nad braniocem trofeja i šampionom Mastersa u Monte Karlu Andrejom Rubljevim iz Rusije.

Navijači na tribinama stadiona u Banjaluci uživali su u sjajnoj partiji srpskog i ruskog asa, da bi se posle finala okupljenima obratio direktor turnira Đorđe Đoković, naglasivši zadovoljno da je ceo turnir protekao savršeno.

- Poslali smo prelepu sliku širom sveta, Banjaluka je bila centar sveta, centar tenisa. Uveličali ste ovaj događaj. Želeo bih da se zahvalim svima kako bi ostavili živote po strani da bi se ovaj događaj desio. Neizmerno sam im svima zahvalan - rekao je direktor Srpska opena Đorđe Đoković.

Foto: Starsport

 

Najmlađi brat prvog reketa sveta Novaka Đokovića uputio je i poruku pobedniku Dušanu Lajoviću:

- Uvek se vraćaš sa osmehom, nadam se da ćeš se vratiti ponovo jer si jedan od najboljih momaka na turu i cenimo što si ovde - poručio je Đorđe Duciju.

Osvjanje titule srpskog tenisera naročito ga je obradovalo.

- Duci, ne znam sta ti prolazi kroz glavu, mogu da vam garantujem da ne postoji bolji čovek na svetu, ovaj čovek je gromada. Uradićemo sve da se tenis vrati u Banjaluku. Bio je veliki skepticizam, niko nije verovao da ćemo da napravimo ovakav turnir. Želimo da se vratimo i da održimo tradiciju, da Srpska Open živi dugo, dugo - istakao je Đorđe Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading