ŠTA ĆE NOLE REĆI NA OVO? Alkaras UPUTIO Đokoviću jasnu PORUKU!

Autor:

Sport

22.04.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser Novak Đoković doživeo je eliminaciju sa Srpska opena.

ŠTA ĆE NOLE REĆI NA OVO? Alkaras UPUTIO Đokoviću jasnu PORUKU!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaras

Nole je u četvrtfinalu turnira iz serije 250 u Banjaluci ispao od Dušana Lajovića u dva seta, rezultatom 4:6, 6:7 (6:8).

Srpski as je doživeo ranu eliminaciju i na Mastersu u Monte Karlu, pošto je izgubio od Lorenca Musetija iz Italije u osmini finala.

Italijan je kasnije ekspresno ispao, porazom od sunarodnika Janika Sinera, koga je u finalu zaustavio Rus Andrej Rubljov, osvojivši svoju prvu Masters titulu u karijeri.

Najbliži Novakov pratilac i doskorašnji lider ATP liste Karlos Alkaras ne zavarava se ranim eliminacijama Đokovića iz Kneževine i Banjaluke.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

- Ne bih znao da kažem da li je Đoković na šljaci najteži rival, ali Đoković je Đoković. Jeste izgubio u osmini finala Monte Karla i u četvrtfinalu Banjaluke, ali može da osvoji i Madrid i Rim - rekao je Alkaras, koji se danas na ATP turniru u Barseloni sastaje sa Britancem Danijelom Evansom u četvrtfinalu.

Španac i Srbin su se samo jednom sastali u dosadašnjim karijerama. Bilo je to prošle godine na Mastersu u Madridu, kada je "Karlitos" slavio posle preokreta rezultatom 2:1 (6:7 (5:7), 7:5, 7:6 (7:5)) i osvojio svoju prvu Masters titulu.

Posle toga je krenuo njegov meteorski uspon ka svetskoj listi najboljih tenisera današnjice, pošto je tokom 2022. godine podigao i premijerni trofej Grend slema, na US Openu, jer je u finalu pobedio Kaspera Ruda sa 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading