ŠOKIRAO ĐOKOVIĆA, PA ODMAH IZBAČEN: Museti DEMOLIRAN u četvrtfinalu Monte Karla!

Autor:

Sport

14.04.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan nakon trijumfa karijere, mladi Italijan je doživeo ekspresan poraz.

ŠOKIRAO ĐOKOVIĆA, PA ODMAH IZBAČEN: Museti DEMOLIRAN u četvrtfinalu Monte Karla!

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u polufinale Mastersa u Monte Karlu, pošto je savladao svog zemljaka Lorenca Musetija sa 2:0 (6:2, 6:2).

Dan nakon što je došao do pobede svoje karijere, pošto je u osmini finala savladao Novaka Đokovića, Museti je doživeo ekspresan poraz u Kneževini, pa ćemo Sinera gledati u polufinalu.

Sve je sjajno krenulo za Janika već na samom startu, pošto je odmah stigao do prednosti od 4:0 u prvom setu. Uspeo je Museti da se stabilizuje, da osvoji svoja dva servis gema, ali više od toga nije mogao, pa je njegov rival rutinski rešio prvi set u svoju korist (6:2).

Sličan scenario je viđen i u nastavku. Siner je stigao do brejka već u trećem gemu, do kraja je uspeo da još jednom oduzme servis Musetiju, pa je posle 75 minuta igre sebi rezervisao mesto u polufinalu.

Tamo ga čeka okršaj sa Dancem Holgerom Runeom, koji je ranije tokom dana u dva seta bio bolji od Danila Medvedeva. U drugom polufinalu sastaće se Andrej Rubljov, koji je savladao Jana Lenarda Štrufa, odnosno Tejlor Fric, koji je napravio veliko iznenađenje u Kneževini pobedom protiv Stefanosa Cicipasa, koji je na ovom turniru branio titulu.

Podsetimo, Museti je juče napravio ogromno iznenađenje u Monaku, pošto je sa 2:1 u setovima savladao Novaka Đokovića, prvog nosioca i najvećeg favorita za titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading