SRAMOTA! Đoković POKRADEN, teniski moćnici SLAVE! Reakcija ZGROŽENIH navijača UZDRMALA planetu! (FOTO)

Autor:

Sport

14.04.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo moguće?

SRAMOTA! Đoković POKRADEN, teniski moćnici SLAVE! Reakcija ZGROŽENIH navijača UZDRMALA planetu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković završio je učešće u Monte Karlu pre vremena.

Najbolji teniser planete ispao je u osmini finala ovog turnira i to od Italijana Lorenca Musetija u tri seta, posle velikog preokreta (4:6, 7:5, 6:4).

Nole je puno grešio na svoj servis, ali je imao i prepreke protiv kojih nije mogao da se bori. Sudijske greške uticale su na konačan ishod ovog meča, pa je Đoković u nekoliko navrata zbog njih i pobesneo. 

Najveća greška desila se u drugom setu, kada se meč i lomio, a sudija Oreli Turte dosudila da je loptica bila u terenu posle jednog poteza Italijana Musetija, iako je očigledno napravila pogrešnu procenu.

 

 

Pokušao je Đoković da dokaže da je u pravu, ali pomoći nije bilo, te je Italijan krenuo u preokret koji se završio prolaskom u četvrtfinale. Prava drama desila se po zaršetku meča kada je Rolan Garos, sa svog zvaničnog Tviter profila, sa podsmehom komentarisao ovu situaciju.

 

 

Ponašanje teniskih moćnika iznerviralo je navijače Novaka Đokovića koji su reagovali na društvenim mrežama, te je jedan od njih karikaturom uzdrmao planetu.

Na njoj se vidi kako srpski as i pored noževa zabijenih u leđa, i pored strela koje su ga pogađale, te eksploziva koji mu je pripremljen, i dalje stoji, ali na mestu koje odozdo "seče" testera sa natpisom ATP.

 

 

Uz karikaturu stoji i komentar:

- Šta Asocijacija teniskih profesionalaca radi za svog najboljeg igrača svih vremena!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading