DRAMA! KUD BAŠ SAD? Nova LOŠA VEST za Novaka posle ŠOKANTNOG poraza u Banjaluci!

Autor:

Sport

22.04.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan je svaki poen - dramatična borba za prvo mesto na ATP listi između Đokovića i Alkarasa.

DRAMA! KUD BAŠ SAD? Nova LOŠA VEST za Novaka posle ŠOKANTNOG poraza u Banjaluci!

Foto: Starsport

Prvi reket sveta Novak Đoković

Prvi reket sveta Novak Đoković doživeo je šokantan poraz od sunarodnika Dušana Lajovića u četvrtfinalu turnira u Banjaluci, a loše vesti za Srbina stižu iz Katalonije.

Španski teniser Karlos Alkaras na dobrom je putu da odbrani titulu u Barseloni, čime bi izvršio dodatan pritisak na Noleta iz ugle borbe za čelo ATP liste.

As iz Mursije je u petak, posle velike borbe, nadigrao Davidoviča Fokinu sa 7:6, 6:4, a kladionice ga vide kao apsolutnog favorita da slavi na Pirinejima. Alkarasa danas čeka polufinale sa Britancem Evansom, u finalu može da naleti na Cicipasa, a kvota da će podići pehar iznosi tek 1,30!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sve bliži Đokoviću - Alkaras na pragu nove titule

Ako to uspe da učini, prići će Đokoviću za 105 bodova, koje je srpski igrač izgubio neigranjem finala koje je branio na Srpska openu.

Konačan rasplet će uslediti narednih nedelja, bitka za status svetskog broja 1 vodiće se do Rolan Garosa, a čini se da mladi Karlos polako hvata zalet za sezonu na šljaci...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
gago

22.04.2023 11:18

Ostaje da se vrati rostilju.