VELIKI POVRATAK: Nenad Zimonjić se VRAĆA tenisu na Srpska openu!

Autor:

Sport

15.04.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni višestruki osvajač grend slemova će igrati na turniru u Banjaluci.

VELIKI POVRATAK: Nenad Zimonjić se VRAĆA tenisu na Srpska openu!

Foto: Starsport

Nenad Zimonić i Novak Đoković

Srpski teniser Nenad Zimonjić će se na turniru Srpska open vratiti na teren posle dugogodišnje pauze, a igraće dubl u paru sa Markom Čekinatom, saopštili su organizatori tog turnira.

Rivali Srbinu i Italijanu u prvom kolu Srpska opena biće Robert Galovej iz SAD i Anhel Miguel Varela-Rejes iz Meksika.

U Banjaluku je stigao i Džejmi Mari koji će u paru sa Majklom Venusom na turniru biti prvi nosilac, a protivnici će im biti Talon Grikspor i Bart Stivens.

Podsetimo, danas je održan i žreb u singl konkurenciji. Novak Đoković saznao je svog rivala u drugom kolu predstojećeg turnira u Banjaluci, a to će biti pobednik duela u kom se sastaju Švajcarac Sten Vavrinka i Francuz Luka van Eš.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković u Monte Karlu

Novak je slobodan u prvom kolu, a voljom žreba će u svom prvom meču na Srpska openu moći da se sastane sa trostrukim osvajačem grend slemova, koji je u prošlosti znao da mu zada neke bolne poraze.

Od ostalih srpskih tenisera, u prvom kolu će se međusobno sastati Dušan Lajović i Filip Krajinović, Hamada Međedovića čeka okršaj sa Barereom, dok Laslo Đere na startu turnira igra sa Rusom Romanom Safiulinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading