KO JE GOAT, NOVAK ILI RAFA? Brazilka NIJE OBJEKTIVNA: Đoković... Ne mogu baš lepo da odgovorim!

Autor:

Sport

16.02.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno 12. teniserka planete iznela je svoje mišljenje o čuvenom pitanju.

KO JE GOAT, NOVAK ILI RAFA? Brazilka NIJE OBJEKTIVNA: Đoković... Ne mogu baš lepo da odgovorim!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković fenomenalno je krenuo 2023. godinu.

Osvojio je Australijan open po deseti put, izjednačio se sa Rafaelom Nadalom po broju grend slem trofeja i trenutno obojica imaju po 22, a takođe se vratio na vrh ATP liste gde trenutno provodi 376. nedelju i već u ponedeljak stići će čuvenu Nemicu Štefi Graf.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Sve ovo ipak nije dovoljno Brazilki Beatriz Hadad Maji da ga proglasi najboljim teniserom ikada. Ona u GOAT trci ipak, iz razloga koji nisu toliko objektivni, favorizuje Rafaela Nadala.

- Đoković radi neverovatne stvari i gledajući brojeve, možda i možemo reći da je najbolji ikada. Ipak, ja sam veliki Rafin obožalac, on je moj idol. Ne mogu baš da ti lepo odgovorim na to pitanje - istakla je Beatriz Hadad Maja za Sportal, pa nastavila da hvali Rafu:

Volim način na koji on daje sve od sebe, nastavlja da se bori do kraja bez obzira na sve. Nema opravdanja, samo izađe i igra tenis.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Rafael Nadal

 

Ova teniska sezona mogla bi da bude odlučujuća kada je GOAT trka u pitanju, ali dosta toga zavisiće i od turnira na kojima će Novaku biti dopušteno da igra. Nole i dalje čeka promenu pravila o zabrani ulaska nevakcinisanih stranaca u Sjedinjene Američke Države i to će dosta uticati na njegov kalendar takmičenja.

Ipak, priliku da prestigne Rafu po broju grend slem trofeja imaće već na Nadalovom "domaćem terenu", Rolan Garosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading