OD OVE CIFRE SVIMA BI SE ZAVRTELO U GLAVI: Novak će se iz Torina vratiti sa džakom para?

Autor:

Sport

20.10.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan nagradni fond predviđen je za učesnike završnog turnira u Torinu.

OD OVE CIFRE SVIMA BI SE ZAVRTELO U GLAVI: Novak će se iz Torina vratiti sa džakom para?

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

Grad na reci Po od 13. do 30. novembra biće domaćin najboljim teniserima planete.

Do sada su svoje učešće na završnom turniru obezbedili  Karlos Alkaraz, Rafael Nadal, Kasper Rud, Stefanos Cicipas i Novak Đoković, a ono što treba napomenuti jeste činjenica da će pobednik ovog turnira ostvariti i ogroman novčani dobitak.

Naime, ukoliko pobednik torinskog turnira do pehara stigne bez poraza inkasiraće neverovatnih 4,7 miliona dolara što je tri puta više nego što je to bio slučaj u 2019. god

Trrba napomenuti da će svaki teniser koji grupni deo takmičenja okonča bez poraza automatski zaraditi gotovo 1,5 miliona, a teniser koji u Torinu bude boravio kao zamena, čak i u slučaju da ne odigra niti jedan meč inkasiraće 150.000 zelenih novčanica.

 

 

Najbolji srpski teniser je osvajanjem ovogodišnjeg Vimbldona, ali i nedavnim uspesima na ATP turnirima u Tel Avivu i Astani obezbedio mesto na završnom turniru, ali treba napomenuti da je njegov trener Goran Ivanišević zabrinuo sve navijače najavom da Novak Đoković možda neće nastupiti na predstojećem Mastersu u Parizu gde bi trebao da brani trofej i 1.000 bodova osvojenih 2021. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading