ZAVAPIO JE: Prošao sam kroz teške PROBLEME, ništa više nije kao pre!

Autor:

Sport

09.05.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svestan je situacije u kojoj se nalazi!

ZAVAPIO JE: Prošao sam kroz teške PROBLEME, ništa više nije kao pre!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Španski teniser Rafael Nadal osvrnuo se nedavno završeni Masters u Madridu, bacivši fokus u isto vreme i na predstojeći turnir u Rimu:

- Moje telo je kao stara mašina. Potrebno je vreme ponovo sklopiti mašinu. Nije isto kada imate 19 godina i kada imate skoro 36, uz sve probleme kroz koje sam prošao tokom teniske karijere- rekao je Nadal u Rimu.

- Morate ponovo da izgradite samopouzdanje na svom telu, na svojim pokretima i onda ćete ponovo početi da osećate tenis. Više se radi o tome da budem siguran u svoje pokrete, da vratim brzinu i način kojim moram da igram na šljaci- naveo je Nadal.

Republika

Foto: AP Photo/Andy Brownbill

Rafael Nadal

Nadal, koji će 3. juna napuniti 36 godina, igra u Rimu kao poslednju pripremu za Rolan Garos, na kome će pokušati da popravi svoj rekord na tom turniru i osvoji 13. titulu.

- Potrebno mi je vreme, ali možda će ova nedelja biti pozivina, možda neće. Ko zna? Jedino je sigurno da ću nastaviti da se trudim, nastaviću da stičem samopouzdanje i pokušam da budem spreman za sledeću sedmicu, za naredne dve sedmice. To je moj cilj ove godine jer nažalost nisam imao drugu priliku da pristupim ovoj sezoni na šljaci zbog svih stvari koje su se dogodile- rekao je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading