ON JE SAVRŠEN PRIMER PROFESIONALCA: Niko nikada nije BRANIO Novaka na ovakav način!

Autor:

Sport

02.03.2022

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski mediji, nedeljama u nazad utrkuju se ko će na brutalniji način napasti najboljeg tenisera sveta.

ON JE SAVRŠEN PRIMER PROFESIONALCA: Niko nikada nije BRANIO Novaka na ovakav način!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Samim tim, kada neka lepa reč bude upućena Novaku Đokoviću, ona se može tumačiti kao presedan.

Ovoga puta, trener američke teniserke Serene Vilijams, Patrik Muratoglu, o najboljem teniseru sveta govorio ja sa puno pohvala, posebno se osvrnuvši na njegovu psiho-fizičku spremnost:

– Proveo je ceo život starajući se o tome da svoje telo drži u najboljem mogućem stanju, išao je u detalje o kojima nije niko znao ništa. Kada jednom ručate sa Novakom, shvatite koliko vodi detalja o svakom elementu na njegovom tanjiru, kvantitetu svega, kvalitetu. To je neverovatno. On je savršen primer kako bi profesionalnalac trebalo da se ponaša da bi postao najbolji na svetu. Opsednut je time - izjavio je Muratoglu.

Patrik je prokomentarisao i situaciju vezanu za vakcinaciju u kojoj se Novak našao.

– Ima mnogo ljudu koji su protiv njega. Svi znamo da je za vrhunskog sportistu teško kada ima mnogo ljudi protiv jer se takmiči na stadionima. Uloga publike je velika, prirodno je da želite da budete prihvaćeni i voljeni. Izjava da ne želi da se vakciniše značila je da će milioni biti ekstremno agresivni prema njemu. Za mnoge ljude koji su mentalno jaki, kad ih napadnete, a on može da se oseća da je napadnut – to znači da će se više braniti. Ja to zovem takmičarom - zaključio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading