ZA SVAKU POHVALU: Niko nikada nije NOVAKA ovako BRANIO!

Autor:

Sport

16.02.2022

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjave najboljeg tenisera sveta, jasno je, izazivaju svakodnevne reakcije širom sveta.

ZA SVAKU POHVALU: Niko nikada nije NOVAKA ovako BRANIO!

Foto: Tanjug

Novak Đoković

U moru onih koji svakodnevno napadaju Novaka Đokovića, našao se i jedan koji brani Novakovo pravo na izbor i slobodno se može reći da mu se zbog toga divi.

Patrik Muratoglu, jedan od najvećih teniskih stručnjaka, na svom Instagram profilu pružio je ogromnu podršku najboljem teniseru sveta zbog toga što je i pored svih pritisaka ostao pri sopstvenom stavu.

- Razumem ga i u potpunosti, podržavam slobodu izbora da li neko želi da se vakciniše ili ne. Uvek sam zastupao i podržavao slobodu izbora oko toga šta unosite u svoje telo - poručio je Muratoglu.

Francuz je stavio svoje principe ispred titula.

- On je taj koji prosečno osvaja najviše Gren slemova, a ipak svoje uverenje da se ne vakciniše stavlja ispred trke da postane najbolji teniser ikada. To je toliko moćno - poručio je trener Serene Vilijams.

Na kraju je rekao da Srbin zaslužuje puno poštovanje.

- Mislim da neko ko ostaje pri svojim uverenjima, iako je većina javnosti protiv njega, zaslužuje potpuno poštovanje - zaključio je Muratoglu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading