POZNAT TAČAN DATUM: Kraj spekulacijama, evo kada se Federer VRAĆA na teren!

Autor:

Sport

25.07.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Rodžer Federer uspešno se oporavlja od povrede desnog kolena, a sada je poznato kada će se vratiti mečevima, naravno u slučaju da pandemija koronavirusa dozvoli održavanje turnira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer na Australijen openu

Osvajač rekordnih 20 Grend slem titula mogao bi ponovo da zaigra već sredinom avgusta, pa mu je prekid sezone na neki način išao na ruku.

- Rodžer je završio sa kondicionim pripremama sa Pjerom Paganinijem, a teniski trenizi su planirani od sredine avusta. Tja nejgov uvek poziotivabn stav u životu pomogao mu je da prebrodi i ove probleme. Rekao mi je da jedva čeka Australijan open, a verujem i da će učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju - izjavio je Federerov dugogodišnji trener, Severin Luti.

Podsetimo, Federer se povredio još na Australijen openu, ali je ipak izašao na teren i doživeo očekivan poraz od prvog reketa sveta Novaka Đokovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading