IZ MELBURNA PORUČILI: Novak mora da brani titulu! Pomerićemo nebo i zemlju da mu to omogućimo

Autor:

Sport

25.07.2020

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos koroni, Australijanci razmišljaju o tenisu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković posle osvajanja Australijan opena ove godine

Teniski turniri širom sveta se i dalje odlažu zbog pandemije koronavirusa i niko sa sigurnošću ne može da kaže kad će se "beli sport" vratiti. Ipak, prilično optimistične reči stigle su od direktora Australijan opena Krega Tilija.

Naime, Tili je ubeđen da će organizacija prvog gren slema u sezoni naredne godine biti moguća i da će osmostruki šampion i rekorder po broju titula u Melburnu Novak Đoković imati priliku da dodatno poboljša svoj učinak.

- Pomerićemo nebo i zemlju da bi to funkcionisalo u Melburnu. Ne vidim nijedan drugi scenario gde bi turnir mogao da se održi. Preseljenje turnira u neki drugi grad mi nije palo na pamet ni u jednoj varijanti - rekao je Australijanac.

 

On je istakao i da se već sad uveliko radi na organizaciji narednog Ozi opena.

- Melburn Park je najbolji karantin. Nalazi se pored grada, izolovan je, i možete da ga stavite pod stakleno zvono. Igranje na njemu će biti izuzetno bezbedno i moći će da posluži kao odličan primer celom svetu - poručio je Tili.

Podsetimo, Novak Đoković je osmu titulu u Australiji osvojio ove godine pobedom nad Dominikom Timom u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading