Albanci prete: SRBI, IMATE GUBITNIČKI DNK!

Sport

21.06.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dostojanstveno fudbaleri reprezentacije Srbije reaguju na sve provokacije Šiptara, ali oni ne planiraju da prestanu i rešeni su da na sutrašnjem meču izazovu bilo kakve incidente (20.00, RTS1). Poslednja otrovna strelica u nizu glasila je: "Srbi, imate gubitnički DNK, pokazaćemo vam to!"

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Albanci žele da leče frustracije preko Šaćirija i Behramija

HAOS NA TVITERU

Gotovo direktno se Srbija i Švajcarska u drugom kolu E grupe bore za prolazak u nokaut fazu Mundijala, a svesni značaja tog meča Albanci uporno prozivaju "orlove" s obzirom na to da četvorica fudbalera poreklom sa Kosova i Metohije nastupaju u redovima sutrašnjeg protivnika. Tako je i Tviter profil koji prati dešavanja u albanskom fudbalu "Albanian soccer" na ružan način, povezujući politiku i sport, izvređao reprezentaciju Srbije.

- Upišite svi u svoj kalendar datum 22. jun - Srbija protiv Švajcarske (B tim Albanije). Ovaj meč će sigurno biti napet. Naučimo te Srbe da im je poraz deo DNK - navode Albanci na Tviteru.

Valon Behrami ima istetovirano celo detinjstvo na nogama, sa sve mecima i bombama u Mitrovici

RepublikaFoto: twitter.com/Valon Behrami

HRABRI SRBI

Pošto su im ubrzo svi zamerili na neukusnim prozivkama, tvit je obrisan, pa se više nisu oglašavali. Ipak, srpski fudbaleri se hrabro nose sa svim vrstama provokacija, počevši od dvojice najpoznatijih reprezentativaca Švajcarske Granita Čake i Džerdana Šaćirija. Oni ne propuštaju priliku da ističu kako se ponose time što su iz samoproglašene države Kosovo i svake godine čestitaju Dan nezavisnosti.

4 fudbalera sa KiM igraju za Švajcarsku

Šaćiri čak i na kopačkama ima zastavu tzv. države Kosovo, dok je Džaka uz tortu u obliku Kosova slavio praznik. Valon Behrami je otišao korak dalje čak i od najostrašćenijih i na nogama istetovirao celo svoje detinjstvo, sa sve mostom u Mitrovici, mecima, avionima, orlom, simbolom Albanije, i zastavom Kosova.

Dok Albanci provociraju, srpski fudbaleri mudro ćute i svoje će reći na terenu!

RepublikaFoto: twitter.com/Valon Behrami

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading