BRADONJE VLADAJU SPORTOM: NEOBIČNA tajna USPEHA! Od Novaka PREKO Mesija DO LeBrona! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

26.08.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trend koji donosi snagu.

BRADONJE VLADAJU SPORTOM: NEOBIČNA tajna USPEHA! Od Novaka PREKO Mesija DO LeBrona! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Tanjug/AP

U sportu kao i u životu menjaju se pravila i trendovi, a nešto što je zajedničko velikim šampionima u poslednje vreme je neočekivano i neobično.

Naime veliki broj sportista nosi BRADU!

Novak Đoković je kroz celu karijeru uvek bio obrijan, a iznenadio je svoje fanove kada se u Crnoj Gori pojavio sa novim imidžom. Gusta brada ga je krasila, a tako je otputovao u Ameriku gde je posle epskog meča uspeo da savlada Karlosa Alkaraza i osvoji Sinsinati.

Lionel Mesi je često menjao imidž, a u jednom trenutku je odlučio da pusti bradu. Ovo se poklopilo sa njegovim najboljim rezultatima u karijeri, a podigao je i pehar namenjem šampionu sveta sa svojom Argentinom. Kako izleda Mesi sa i bez brade pogledajte.

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi sa bradom

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi bez brade

 

Lebron Džejms je jedan od najboljih košarkaša u istoriji. Fenomenalni košarkaš nastupa za Los Anđeles Lejkerse, a u NBA ligi nastupa punih 20 godina. Kao golobradi dečak je došao u ligu, a u jednom trenutku je odlučio da promeni imidž. Gusta brada kao da mu je dala dodatnu snagu, a nosi je i dan danas.

Republika

Foto: Tanjug/AP

LeBron Džejms sa Bradom

Foto: Tanjug/AP

LeBron Džejms bez brade

 

Najpoznatija brada u sportu je sigurno Džejms Harden. Američkom beku je ovo i nadimak kroz karijeru, a nije bilo tako kada je došao u ligu. Golobradog Hardena se skoro niko i ne seća, a Džejms "bradonja" je bio i MVP NBA lige.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džejms "Brada" Harden

 

Neki od sportista koji "furaju" bradu a vredni pomena su i Nikola Mirotić, Serhio Rodrigez, Karim Benzema, Serhio Ljulj, Bojan Dubljević i mnogi drugi...

Čija brada vam se najviše dopada?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
VODJA NEMA BRADU

26.08.2023 11:44

Ma nemoj , KALABICI!! Treba se ugledati na FEDERERA ,DZORDANA ,KLEJA ,RONALDA PELEA I MILIONI NORMALNIH ljudi