ISPLIVAO "ONLI FANS" SADRŽAJ!! Milica Dabović "NA IZVOLTE": Umesto rođendanske čestitke, fotka KOJA OTKRIVA BAŠ SVE! (FOTO 18+)

Autor:

Sport

17.02.2023

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije mogla da očekuje da će da se desi.

ISPLIVAO "ONLI FANS" SADRŽAJ!! Milica Dabović "NA IZVOLTE": Umesto rođendanske čestitke, fotka KOJA OTKRIVA BAŠ SVE! (FOTO 18+)

Foto: Instagram.com/printscreen/stefanovamama13

Milica Dabović

Milica Dabović važi za jednu od najintrigantnijih košarkašica, ali i sportistkinja, kako u Srbiji i regionu, tako i u Evropi i svetu.

Proslavila je svoj 41. rođendan, a čestitke su stizale sa svih strana. Neke su bile prijatne, a neke - neočekivano neprijatne!

Košarkaški savez Srbije je na svom Tviter nalogu čestitao rođendan nekadašnjoj reprezentativki, a tada je krenuo šou u komentarima.

 

 

Mnogi su razapeli Milicu, najviše zbog intervjua koji je dala, a u kom je navela da bi mnoge stvari u životu menjala, pa čak i reprezentativni dres, te da bi pre izabrala Crnu Goru nego Srbiju.

Samo bih rodila Stefana. Ne bih ni sa istim čovekom, ali to je nemoguće kada bih već htela da rodim Stefana. Sve ostalo bih promenila, svoj stav, razmišljanje, čak ne verujem da bih se odlučila da igram za reprezentaciju Srbije, nego Crne Gore. Ne kažem da je to loš potez koji sam napravila, ali stvari koje su se posle toga dešavale mi nisu prijale. Pročitaćete sve u knjizi koju pišem. Moj najveći problem je što ću uvek voleti ljude, bez obzira na sve. Osuđuju me, otvorila je Onli fans, skida se, radi svašta. Uopšte ne radim svašta. Ne širim noge. Ponosna sam i srećna - istakla je Milica.

Komentari na objavu KSS-a bili su razni. 'Što ne staviš neku sliku sa Onli fansa?', 'Rekla je da se kaje što nije igrala za Crnu Goru, hoćete li se pozabaviti tom izjavom?', 'A sad se svlači za novac!', 'Najpoznatija starleta među sportistkinjama', 'MVP Onli fansa' i mnogi drugi.

Ipak, jedan korisnik Tvitera otišao je najdalje, pa je podelio fotografiju koju je, vrlo verovatno, mogao da dobije na Onli fansu! Na njoj se nalazi navodno Milicino međunožje, kao i fotografija gornjeg dela tela gde je nekadašnja reprezentativka samo u brusu. Fotografija je eksplicitna, nije za mlađe od 18 godina i možete je pogledati OVDE.

Verujemo da ovakvu čestitku ni Milica nije očekivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading