Serija o životu Majka Tajsona izazvala mnoge polemike: Slavni bokser je imao šta da kaže! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.09.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih svetskih boksera ponovo se nalazi u epicentru medijske pažnje.

Serija o životu Majka Tajsona izazvala mnoge polemike: Slavni bokser je imao šta da kaže! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Ekipa filma "I, Tonya" koji je bio nominovan za oskara ponovo se okupila kako bi uradila uradila seriju zasnovanu na životu legendarnog boksera Majka Tajsona.

Biće to drugi put da će se ekranizacija života Majka Tajsona naći pred publikom nakon filma iz 1995. godine u kojem je glavnu ulogu igrao Majkl Džej Vajt, a ovoga puta serija će biti emitovana na kanalu "Dizni Plus".

Nova serja će imati osam epizoda, a pratiće sve događaje koje je Majk Tajson proživeo od najranijeg detinjstva, do uspona na poziciju svetskog bokserskog šampiona. Pored toga baviće se i dešavanjima koji predstavljaju njegovu crnu stranu života, tj. težak period kada je bio optužen za silovanje i kada je proglasio lični bankrot.

 

 

Međutim, sam Majk Tajson nije imao reči hvale za ovaj poduhvat. Prvo je bio iznenađen što i sam nije uključen u celokupan projekat, a uz to je i optužio producente da su "ukrali njegovu priču" uz komentar da je kompletna serija pedstavljena kao "pogled gospodara robova".

Povodom svega što je "glavna zvezda serije" izrekla o samom projektu, odbranu od teških reči Majka Tajsona pokušala je da javnosti predoči voditeljka Karen Gist koja je izjavila:

- Samo smo želeli da ispričamo neispričanu priču, a neka publika bez ikakvog pritiska donese sud o svemu. Bez obzira šta publika do sada mislila o Majku Tajsonu, nadam se da će ih ova serija nagnati na dodatna razmišljanja i neka kompletno društvo dobro razmisli da li je bilo saučesnik u svemu što se tokom peeioda koji obuhvata serija, događalo.

 

 

Treba napomenuti da je jedna posebna epizoda posvećena događaju iz 1992. godine kada je Tajson optužen za silovanje, a epizoda je osmišljena da iz ugla žene, žrtve silovanja, prikaže javnosti celokupno dešavanje koje je duži vremenski period ispunjavao stranice štampe širom sveta.

Potpuno je jasno da će ovaj projekat zasigurno biti izuzetno gledan, ali će izvesno je izazvati i mnogo polemika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading