SREMCI HARAJU SRBIJOM: Tim iz Dobanovaca se šeta kroz ligu

Autor:

Sport

16.04.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pauza nam je prijala posle dva mnogo teška meča gde smo ostavrili pobede, kaže kapiten Cvetković.

SREMCI HARAJU SRBIJOM: Tim iz Dobanovaca se šeta kroz ligu

Foto: Nenad Cvetković

Bowling klub Sremci iz Dobanovaca pobedili su kao domaćini ekipu Plavno rezultatom 14:2. u 17. kolu Prve lige SrbijeSremci se posle 17 kola nalaze na trećem mestu na tabeli posle veoma dobrog meča protiv tima Plavno. Jedan od razloga za dobru igru je činjenica da su Sremci u prošlom kolu bili slobodni i iskoristili su odmor da se saniraju povrede, što se i odrazilo na ubedljivu pobedu.

Republika

Foto: Nenad Cvetković

Sremci

 

- Težak raspored smo imali od samog početka drugog dela sezone. U 13. kolu Crvenu zvezdu, koja je prošlogodišnji osvajač lige, zatim favorite ovogodišnje lige Crne Bombardere, bivši Žabac. Pauza nam je prijala posle dva mnogo teška meča gde smo ostavrili pobede. Poraz smo doživeli kod nezgodnog domaćina i osvajača PBL lige prošle godine ekipe Krupari iz Bačkog Dušanova - rekao je kapiten ekipe Sremci Nenad Cvetković.

Foto: Nenad Cvetković

Nepobediva ekipa

Kako je otkrio, sada im predstoji novi odmor tokom kojeg će nastojati da se što bolje spreme.

- Sada imamo pauzu od mesec dana. Imamo igrače koji imaju blage povrede i mene koji  sam u ovoj sezoni imao povredu meniskusa i sada mi je napukao grudni mišić. Prvu utakmicu u dresu Sremaca debitovao je i Miloš Ristić, koji je isto imao povredu ramena a odigrao je dubl s Aleksandrom. Milošev prvi STRIKE u sezoni pamtiće ceo život, svi smo skočili iz ekipe kao i prijatelji iz ekipe Plavno. U ekipi nam nedostaje Ivan Kovačević zbog privatnih razloga, ali se nadamo da će se i on uskoro pridružiti - dodao je Cvetković.

 

Tok meča

Prvi gejm
Sremci - Plavno 2:0
Drugi gejm
Sremci - Plavno 1:1
Treci gejm
Sremci - Plavno 2:0
Četvrti gejm
Sremci - Plavno 2:0
Prvi Dubl
Sremci - Plavno 2:0
Drugi dubl
Sremci - Plavno 1:1
Poeni za total skor
Sremci - Plavno 4:0

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading