NE MOŽE BIZARNIJE OD OVOG! Krenula da SLAVI pobedu, pa završila u KOLICIMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.03.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A imala je toliko razloga za slavlje...

NE MOŽE BIZARNIJE OD OVOG! Krenula da SLAVI pobedu, pa završila u KOLICIMA! (VIDEO)

Foto: Instagram/trsporyildiz

Julija Bojko - Odbojkaška povreda koja je postala viralna

Uzbudljiva utakmica između Aras Kargo i Bodrumspora završila se sa 3:0 u setovima u korist domaćeg tima, ali je ono što se desilo na samom kraju privuklo više pažnje od same pobede. Naime, ukrajinska odbojkašica Julija Bojko doživela je neobičnu povredu koja je postala viralna na društvenim mrežama.

Dok je slavila sa saigračicama, Bojko je skočila na reklamu, ali je nezgodno doskočila, izazivajući ne samo smeh, već i zabrinutost. Nažalost, umesto da se pridruži slavlju, Julija se srušila na zemlju i povredila. Kako je kasnije objavio njen klub, povredila je ukrštene ligamente i morala je biti izvezena na kolicima.


Reakcije na društvenim mrežama

Snimak Julijine povrede brzo je postao viralan na društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije među korisnicima. Mnogi su izrazili svoje saučešće i poželeli brz oporavak, dok su se drugi našalili na račun neobičnog načina na koji je došlo do povrede.

 

Julija Bojko - Put ka oporavku

Nakon nezgode, Julija Bojko će sada morati da posveti vreme oporavku. Ukrštene ligamente nije lako povrediti, ali uz odgovarajuću medicinsku negu i rehabilitaciju, postoji nada da će se vratiti na teren jača nego ikada pre. Očekuje se da će njen oporavak biti praćen velikom pažnjom javnosti, s obzirom na viralnost ovog neobičnog događaja.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading