POTOP ZVEZDE U MAĐARSKOJ! Ferencvaroš DEKLASIRAO crveno-bele!

Autor:

Sport

21.11.2023

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi su od Ferencvaroša rezultatom 20:6 (4:3, 5:1, 5:0, 6:2) u meču 5. kola grupe C Lige šampiona.

POTOP ZVEZDE U MAĐARSKOJ! Ferencvaroš DEKLASIRAO crveno-bele!

Foto: Starsport

U pobedi Ferencvaroša tri gola je postigao reprezentativac Srbije Dušan Mandić, koliko su dali i Erik Molnar i Čaba Vigvari. Njih trojica su bila najefikasnija kod domaćina koji je počeo da dominira u drugoj deonici i do kraja stigao do veoma ubedljive pobede.

Kod Crvene zvezde Marko Radović postigao je dva gola, a po jedan su dali Nikola Bursać, Dušan Vasić, Draško Gogov i Seman Lukas.

Strelci za Ferencvaroš bili su: Vigvari (tri gola), Janšik (dva), Mandić, Molnar, Argiropulos, Nađi, Varga, Fekete, Di Soma i Merkulov koji su dali po jedan pogodak. 

Ferencvaroš je lider grupe C sa maksimalnih 15 bodova iz pet kola, drugi je splitski Jadran sa 6 bodova, dok je Crvena zvezda ostala treća sa četiri boda, dva više od Jadrana iz Herceg Novog koji ima i meč manje.

Republika

Foto: Starsport

 

U poslednjem kolu grupne faze Zvezda će 5. decembra ugostiti crnogorski Jadran, biće to prilika da crveno-beli osiguraju treće mesto u grupi i bolji status u žrebu za osminu finala Evro kupa.

Sa tribina je utakmicu posmatrao nekada as i trener fudbalera Crvene zvezde, Dejan Stanković, aktuelni šef stručnog štaba fudbalskog prvaka Mađarske.

Ferencvaroš je slavio u Beogradu nešto manjom razlikom, bilo je 16:6 u korist tima iz Budimpešte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ZVEZDA I vaterpol

21.11.2023 23:20

KAD VIDI ZABA DA SE KONJ PODKUJE DIZE NOGU.