SJAJAN GEST NA TAŠMAJDANU! VK TAŠ ugostio decu sa Kosova i Metohije!

Autor:

Sport

09.11.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni reprezentativac Nikola Rađen bio domaćin mališanima iz južne srpske pokrajine.

SJAJAN GEST NA TAŠMAJDANU! VK TAŠ ugostio decu sa Kosova i Metohije!

Foto: Republika.rs

Prelepa scena viđena je na bazenu "Tašmajdan" gde su mališani iz Štrpca bili gosti VK"Taš" u organizaciji proslavljenog srpskog reprezentativca Nikole Rađena.

Deca iz južne srpske pokrajine imala su priliku da odrade vaterpolo trening koji je držao bivši srpski reprezentativac, a na kraju su odigrali i jednu veoma zanimljivu utakmicu.

Foto: Republika.rs

 

Dečake sa Kosova i Metohije pozdravio je i Đorđe Milićević, ministar bez portfelja zadužen sa kordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije sa dijasporom i tom prilikom je istakao da je veoma srećan što je imao priliku da se angažuje u jednoj ovako lepoj akciji.

Mališani su pre dva dana bili i na utakmici Lige šampiona između Crvene zvezde i Lajpciga, a među njima je bio i Stefan Stojanović, momak koji je na Badnje veče ove godine ranjen u Štrpcu od strane Albanca koji je pucao iz auta u prolazu. Dvanaestogodišnji dečak je pokazao i zavidno znanje na golu, a možda u nekoj bliskoj budućnosti neko od ovih dečaka bude i naslednik Nikole Rađena koji je na kraju uručio zahvalnicu ministru Milićeviću.

Foto: Republika.rs

 

Bilo kako bilo, jedna lepa slika danas u "Hramu vaterpola", a nadamo se da će ovakvih događaja u budućnosti biti još više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading