OVO SU NAJUZBUDLJIVIJI ONLINE POKER TURNIRI U SRBIJI!

Autor:

Sport

10.11.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

AdmiralBet Vam predstavlja najbolje poker turnire!

OVO SU NAJUZBUDLJIVIJI ONLINE POKER TURNIRI U SRBIJI!

Foto: AdmiralBet

ADMIRALBET VAS VODI NA NAJUZBUDLJIVIJE ONLINE POKER TURNIRE U SRBIJI

Priključite se najboljim poker turnirima tokom vikenda!

 

Igra Vam se poker, ali ne želite da se registrujete na sumnjive sajtove i da vršite rizične uplate, kako bi odigrali partiju omiljene igre protiv pravih igrača? Imamo pravo rešenje za Vas! AdmiralBet poziva sve ljubitelje Texas Hold'em pokera da se priključe najuzbudljivijim poker turnirima u Srbiji, od sada po novom rasporedu.

 

Naime, smanjen je broj poker turnira koji se održava na AdmiralBet poker platformi, pa su sada buy-in turniri na programu svakog petka, subote i nedelje. Petkom su na programu dva turnira, Daily Small od 15 časova i 15.000 GTD za koji je ulaz 220 dinara i Daily Big sa 30.000 GTD i ulazom 440 dinara, sa početkom od 20 časova. Glavni događaj je subotom od 20 časova, kada će se voditi borba za 50.000 GTD, dok je nedeljom u istom terminu na meniju 40.000 GTD.
 

Pored keš turnira koji su iskrojeni za najveštije igrače, svakog dana se održavaju i besplatni freeroll turniri, a sve ljubitelje pokera očekuje i sjajan Rakeback sistem, koji igračima donosi i do 50% povraćaja, zavisno koji od 6 nivoa ostvare. U svakom trenutku je aktivan i veliki broj keš stolova sa različitim rasponima minimalnih uloga (blajndova), za svačiji džep. Takođe, od sada je dostupna i opcija privatnih poker stolova, putem koje igrači mogu da okupe svoju ekipu i odigraju privatnu partiju pokera sa društvom.

 

Sve što je neophodno za igru je da igrač ima otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs, a za registraciju je potrebno izdvojiti samo par minuta. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje jesenji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.
 

Ne čekajte, već zauzmite svoje mesto na nekom od brojnih keš turnira i uživajte u svojoj omiljenoj igri u pravom društvu, samo na AdmiralBet.rs!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading