POMRAČENJE UMA BIVŠEG PRVAKA EVROPE: Mrtav pijan se najpre tukao, pa UPUCAO četiri osobe ispred restorana (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Sport

06.11.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzo je reagovala policija i uhapsila ga.

POMRAČENJE UMA BIVŠEG PRVAKA EVROPE: Mrtav pijan se najpre tukao, pa UPUCAO četiri osobe ispred restorana (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: prinskrin

Bivši prvak Evrope u boksu, Nikita Ivanov (37), ranio je četiri osobe ispred restorana u centru Moskve, objavila je danas ruska novinska agencija TASS. Kako se navodi, žrtve su prebačene u bolnicu, a Ivanov je priveden.

Portparol policije rekao je za TASS da je Ivanov bio pijan te je, nakon što se prvo potukao sa žrtvama pucnjave, potom i otvorio vatru na njih iz pištolja.

Snimak sukoba je procurio na društvene mreže i veoma je uznemirujućeg sadržaja:

 

 

Kako prenose ruski mediji, jedan od prolaznika je Ivanovu zatim oduzeo oružje, a kasnije ga je policija savladala i odvela u stanicu. On je, inače, od ranije poznat policiji, a pre tri godine je takođe pretukao boksera Basira Mirsijabova koji je u teškom stanju prebačen u bolnicu, ali je na kraju preživeo.

Što se bokserske karijere tiče, Ivanov se tim sportom bavi od desete godine i osvajač je medalja na nekoliko ruskih prvenstava. Srebro na Evropskom prvenstvu je osvojio 2011. godine, a kruna karijere bila mu je 2013. godina kada je postao prvak Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading