NESVAKIDAŠNJA SCENA: Lando Noris SLOMIO Ferstapenov pehar! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.07.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnenesna scena po okončanju VN Mađarske.

NESVAKIDAŠNJA SCENA: Lando Noris SLOMIO Ferstapenov pehar! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lando Noris, Maks Ferštapen, Serhio Perez

Holandski vozač i član ekipe Red Bul Maks Ferstapen pobednik je Velike trke Mađarske Formule 1, pošto je 70 krugova staze Hungaroring odvozio za sat, 22 minuta i 233 stotinke.

Najbliži aktuelnom šampionu bio je vozač Meklarena Lando Noris, koji je bio skoro pola minuta iza Ferstapena, dok se na trećem stepeniku pobedničkog postolja našao Serhio Peres u drugom bolidu Red Bula.

Proslava titule na u Holandiji nije baš prošla na očekivan način, jer se dogodio jedan incident na podijumu koji je ostavio Maksa Ferstapena bez trofeja.

Naime, u proslavi trojice najboljih, Lando Noris je udario svojih šampanjcem o postolje, a to je prouzrokovalo da Ferštapenov pehar padne i polomi se.

U početku nije reagovao, a onda se okrenuo i shvatio šta je uradio. Ipak, jasno je da ovo neće previše uticati na raspoloženje Holanđanina, koji je trijumfom samo povećao razliku u prvenstvu.

Ovogodišnji šampionat Formule 1 nastavlja se već sledeće nedelje trkom za Veliku nagradu Belgije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading