VAPAJ LEGENDARNOG TOPIĆA. Oteli su ti medalju mala, uplašio sam se i za tvoj život!

Autor:

Sport

09.08.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest legendarnog atletičara.

VAPAJ LEGENDARNOG TOPIĆA. Oteli su ti medalju mala, uplašio sam se i za tvoj život!

Foto: Starsport

U Kolumbiji je nedavno održano SP za juniore, a utiske sa njega sumirao je Dragutin Topić.

On se emotivnim rečima obratio Teodori Boberić, koja se takmiči u troskoku. Njoj je bilo onemogućeno da uradi ono što najbolje ume zbog trovanja hranom.

- Oteli su ti medalju mala, samo nas dvoje znamo za koju sam te daljinu spremio ali vratićeš se ti još bolja nego ikada, obećavam ti! Srce mi se kidalo dok si se borila za dah, u jednom momentu sam se uplašio za tvoj život ali sam Božijom promišlju reagovao maltene u poslednji čas. To neću zaboraviti dok sam živ. Hvala i lekarima u Kolumbiji koji su se od srca brinuli za tebe i brzo te oporavili od nesnosnih bolova i dehidratacije. Odmori se dobro pa uskoro krećemo u novu avanturu! Ponosan sam što sam tvoj trener, Teodora - rekao je Topić.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Wonderful Women's Sports

Teodora Boberić

Nisu samo srpski atletičari imali velike poteškoće u Kolumbiji.

- Baš kao što sam i rekao, bilo je nestvarno, to niko ne očekuje u Hilton hotelu, ali eto... Još nekoliko reprezentacija je bilo sa nama. Kipranin je nadrljao i nije mogao da nastupi u finalu troskoka. Naši su najgore prošli. Bahamci su jeli u Mekdonaldsu, izgleda da je bolje ‘junk food‘ nego hotelska hrana - zaključio je Topić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading