TERZIĆ KRATAK I JASAN NAKON PLASMANA U FINALE: Ne zanima me ko je sledeći!

Autor:

Sport

03.09.2021

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska odbojkaška reprezentacijŽenska odbojkaška reprezentacija Srbije uspela je da se po treći put uzastopno plasira u finale prvenstva Evrope.a Srbije plasirala se u finale Evropskom prvenstva u Beogradu.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Terzić ispisuje istoriju. 

Izabranice Zorana Terzića su u epskom meču polufinala slomile reprezentaciju Turkse rezultatom 3:1 u setovima (32:34, 28:26, 25:23, 25:13)

Nakon nekoliko sati neverovatne odbojke, o čemu najbolje svedoče rezultati prva tri seta, selektor Terzić izjavio je da su svi u timu znali šta ih čeka. 

- Kao i svaki put u poslednjih desetak godina, sa turkinjama su ratovi na terenu! VIdeli ste i sami. Turska je igrala dobru odbojku ali mi smo sa nekom svojom najboljom igrom uspeli da dobijemo - istakao je Zoran Terzić. 

Selektor Srbije je zatim prokomentarisao igru sjajne Katarine Lazović koja je bila jedan od presudnih faktora u ovoj pobedi. 

- Katarina je tip igrača koji kada igra slabo svi misle da je odigrala dobro. Ona celu ekipu vuče sa sobom. Vrlo brzo će biti u prvoj postavi - rekao je Terzić. 

Upitan koga očekuje u finalu prvenstva Evrope, Terzić je kratko i jasno odgovorio:

- To me ne interesuje, ne razmišljam.

Protivnika reprezentacije Srbije u finalu evropskog prvenstva saznaćemo nakon drugog polufinala u kojem se sastaju reprezentacije Italije i Holandije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading