UZBUNA! RODITELJI, OPREZ! Dečak (2) poginuo u zamku na naduvavanje! Drugo dete HITNO prebačeno u bolnicu! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.05.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila dok su deca bila na zamku i onda je usledio zastrašujuć splet okolnosti

UZBUNA! RODITELJI, OPREZ! Dečak (2) poginuo u zamku na naduvavanje! Drugo dete HITNO prebačeno u bolnicu! (VIDEO)

Foto: unsplash.com

Dana 27. aprila u blizini Kasa Grande, u Arizoni, dogodila se nesreća koja je uzdrmala sve ljude u okruženju.

Dvogodišnji dečak Bodi Naf, poginuo je kada se zamak na naduvavanje prevrnuo usled jakog naleta vetra.

Ova nesreća se dogodila dok su deca bila na zamku, a jedno od njih je takođe prevezeno u bolnicu sa lakšim telesnim povredama.

- Nekoliko dece se igralo u zamku na naduvavanje kada ga je jak nalet vetra odneo u susednu parcelu. Dvogodišnji dečak je prevezen u bolnicu sa teškim povredama gde je kasnije preminuo - saopšteno je iz kancelarije šerifa okruga Pinal.

Roditelji malog Bodija, Karl i Kristi, suočavaju se sa nezamislivom tugom nakon gubitka svog sina.

U pokušaju da im pruže podršku, pokrenuta je GoFundMe kampanja koja je do sada prikupila izuzetno veliku sumu novca - više od 150.000 dolara.

- Svi smo uništeni ovim ogromnim gubitkom - rekao je otac Karl i objavio da je i firma u kojoj je zaposlen kao vatrogasac donirala izvesnu sumu novca kao vid pomoći porodici.

Ova podrška ima za cilj da olakša roditeljima da se nose sa gubitkom dok se istovremeno pripremaju za dolazak njihovog drugog deteta, koje se očekuje krajem maja 2024. godine.

Ovaj tragični događaj nije ostao neprimećen u zajednici. Porodična prijateljica Ešli Al Kouri izrazila je duboko saosećanje prema porodici, ističući da se Kristi suočava sa zastrašujućim zadatkom pripreme za dolazak novog člana porodice usred neopisive tuge.

- Ovaj razarajući gubitak ostavio je Karla i Kristi da se bore sa nezamislivom tugom. Kristi treba da rodi njihovo drugo dete 31. maja 2024. godine. Usred svoje tuge, suočavaju se sa zastrašujućim zadatkom pripreme za dolazak svog novorođenčeta - rekla je ona.

 

Ovaj tragični događaj je duboko potresao njihovo okruženje, rodbinu, prijatelje i komšije, koji su se okupili kako bi pružili podršku porodici Naf u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading