(FOTO) UTERUJE STRAH U KOSTI: Gde ona prođe, tu trava ne raste - ova plavuša je najjača Ruskinja na svetu, se*si ili zastrašujuće?

Autor:

Sport

30.03.2021

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska bodibilderka Natalija Kuznjecova gde god da se pojavi privlači ogromnu pažnju zbog pomalo zastrašujućeg izgleda, a složićete se da je preterala sa vežbanjem!

RepublikaFoto: Instagram/nataliya.amazonka
Natalija Kuznjecova ruska bodibilderka

Kuznjecova je počela da se bavi sportom sa 14 godina, a bodibilding i pauerlifting su bili u centru pažnje. Od tada se ova dama koja je imala oko 40 kilograma pretvorila u mišićavog šampiona.

Na društvenim mrežama je poznata pod nadimkom "Amazonka" i vrlo je popularna...

Sa visinom od 170 centimetara, ona ima 102 kilograma. Natalijim obim bicepsa 47 je centimetara, prsa 130 cm, bokova 74 cm, a jedne noge 75 cm. Struk joj je širok 70 cm.

RepublikaFoto: Instagram/nataliya.amazonka

Pre deset godina je upoznala svog sadašnjeg uspruga Vladislava. To što on ima manje bicepse od nje, ne smeta ni njemu ni njoj. Oboje ističu da je uzajamna ljubav ključ njihove zdrave veze.

RepublikaFoto: Instagram/nataliya.amazonka

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading