SRBIJA ODMERAVA SNAGE SA DRIM TIMOM: Spektakl je zakazan i pre Olimpijskih igara

Autor:

Sport

17.04.2024

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči biće uprte u Abu Dabi 17. jula.

SRBIJA ODMERAVA SNAGE SA DRIM TIMOM: Spektakl je zakazan i pre Olimpijskih igara

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država potvrdila je ime poslednjeg igrača koji će nositi nacionalni dres na Olimpijskim igrama u Parizu. I taj drim tim, četvorostruki uzastopni osvajač zlatne medalje na OI, zvanično je objavio da će odigrati sa Srbijom pripremni meč pred takmičenje u Francuskoj.

Naime, "orlovi" se sa SAD sastaju u prvom kolu C grupe 28. jula, ali će pre toga odmeriti snage u Abu Dabiju 17. jula u Etihad areni. Amerikanci se okupljaju 6. jula u Las Vegasu, gde će imati priliku da pokažu svoje veštine u duelu sa Kanadom. Nakon toga, prvi meč u Emiratima zakazan je za 15. jul protiv Australije, a potom sledi susret sa reprezentacijom Srbije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši SAD

Ovaj susret sa Srbijom predstavljaće važan deo priprema za američke košarkaše pred Olimpijske igre. S obzirom na izuzetnu rivalnost između ove dve reprezentacije, očekuje se da će meč biti izuzetno zanimljiv za ljubitelje košarke širom sveta.


Međutim, pre nego što se suoče sa "orlovima", Amerikanci će se sastati sa Kanadom i Australijom, pružajući priliku publici da uživa u vrhunskom košarkaškom uzbuđenju i da vidi kako se reprezentacija SAD priprema za najveće sportsko takmičenje na svetu.

Očekuje se da će američka košarkaška reprezentacija, sa svojim bogatim iskustvom i talentom, pružiti izuzetne igre na Olimpijskim igrama u Parizu, a pripremni meč sa Srbijom će svakako biti jedan od ključnih momenata u njihovim pripremama za ovaj veliki događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading