PARTIZAN MORA DA BUDE ZABRINUT! OVO nikako NE SLUTI na dobro!

Autor:

Sport

24.03.2024

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Obradovć će dobro morati da pripremi ekipu za sledeći meč.

PARTIZAN MORA DA BUDE ZABRINUT! OVO nikako NE SLUTI na dobro!

Foto: Starsport

Košarkašima Partizana posle pobede nad Derbijem u AdmitalBet ABA ligi predstoji priprema za nove izazove u Evropi. 

Sledeći duel u 32. kolu Evrolige, crno-beli igraju protiv Olimpijakosa, a svaka kalkulacija je izvan opticaja- "parni valjak" ima apsolutni imperativ pobede u sva tri preostala meča. 

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Ukoliko ne žele da rizikuju prolazak u plej-in, izabranici Željka Obradovića će morati da izađu kao pobednici u svakom narednom susretu, a prva prepreka na tom putu je atinska ekipa. 

Ipak, da to neće biti nimalo lak izazov i pored naboja koji će stizati sa tribina ponovo krcate Arene, svedoči utakmica Olija u domaćem prvenstvu. 

Košarkaši Jorgosa Barcokasa stigli su do trijufma u u 22. kolu šampionata Grčke protiv Apolona rezultatom 93:63 i na perfektan način odradili generalnu probu pred susret sa Partizanom u četvrtak. 

Foto: Euroleague.net

Nikola Milutinov

Veoma ubedljiva pobeda šalje crvene signale u Beograd. Olimpijakos je moćan i ništa manje od brejka na strani neće zadovoljiti grčki tim. 

Što se pozicija na tabeli tiče, Pirejci će se sasvim sigurno naći u plej-ofu i tako preskočiti doigravanja između timova između sedmog  i devetog mesta.

Atinjani, za koje inače igraju dva srpska košarkaša, Filip Petrušev i Nikola Milutinov, sada su petoplasirana ekipa Evrolige sa učinkom od 19 pobeda i 12 poraza. 

Što se Partizana tiče, crno-beli zauzimaju 11 mesto. Posle pobede Armanija nad Fenerbahčeom, što mnogi nisu očekivali, ekipa Željka Obradovića je pala izvan plej- in zone. Ipak, i dalje drže sve u svojim rukama. 

Sa skorom 14-17, izjednačeni su sa tri tima (Armani, Efes i Valensija), a tri pobede u preostalim utakmicama donele bi im prednost, s obzirom an bolji međusobni skor sa svim timovima. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading