DA LI JE BILO IZNENAĐENJE? Ljubimac GROBARA postao MVP kola Evrolige!

Autor:

Sport

23.03.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno da ovo ne smeta crno-belima.

DA LI JE BILO IZNENAĐENJE? Ljubimac GROBARA postao MVP kola Evrolige!

Foto: Starsport

Partizan - Real Madrid

Košarkaši Reala i Efesa, Mario Hezonja i Elajdža Brajant, podelili su nagradu za najkorisnijeg igrača (MVP) 31. kola Evrolige, saopšteno je danas na sajtu takmičenja. Obojica su imala indeks korisnosti 33, pa su podelili nagradu za najkorisnijeg igrača. 

Hezonja je u pobedi Reala nad Partizanom (88:76) postigao 25 poena (5/6 za tri poena) i imao šest skokova i četiri asistencije. 

Foto: Starsport

Mario Hezonja

Brajant je pobedi Efesa nad Albom (85:84) postigao 24 poena i imao pet skokova i četiri asistencije. 

Svakako da grobare ovakve novosti nisu ostavile ravnodušne. Naime, od ranije je poznato da Hezonja i crno-beli gaje posebnu emotivnu vezu. 

Super Mario je jedini koji je pri ulasku u Arenu dočekan aplauzima, i iako je svojom nestvarnom igrom izazvao neke zvižduke usled nepoželjnog ishoda po "parni valjak", sve je to bilo u žaru borbe i želji za pobedom.

O tome svedoči činjenica da je hrvatski košarkaš nakon utakmice okačio snimak sebe kako stoji na terenu dok u pozadini peva himna Partizana. Dok se sa tribine orilo "Da volim crno-bele.." , Hezonja stoji i zadivljeno gleda harmoniju 24 hiljade glasova, koji kao jedan stvaraju savršenu harmoniju košarkaškog ambijenta. 

Pored toga, zanimljivo je da Hezonja konstantno odbija ponude Reala za produžetak saradnje. Iako su mediji prenosili da Hrvat već ima dogovor sa Panatinaikosom, te da je samo pitanje dana isteka saradnje sa Špancima kada će se Mario priključiti Atamanu u Atini, grobari i dalje veruju da bi ga srce moglo odvesti u Beograd. 

Ko zna, i veći preokreti su se događali, baš u prestonici Srbije, baš prošlog leta, baš u "parnom valjku"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading