HEROJ REALA ŠOKIRAO SVE IZJAVOM O PROZIVKAMA JABUSELEU: "Pevaću mu i JA"!

Autor:

Sport

21.03.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mario Hezonja umeo je da se našali posle meča.

HEROJ REALA ŠOKIRAO SVE IZJAVOM O PROZIVKAMA JABUSELEU: "Pevaću mu i JA"!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana doživeli su poraz od Real Madrida sa 88:76 u meču 31. kola Evrolige, a najzapaženiji igrač na terenu bio je Mario Hezonja.

Hrvatski igrač Real Madrida postigao je čak 25 poena i tako doneo pobedu svom timu. Interesantno je da je Hezonja, koji je već dugo bio želja navijača Partizana, uspeo da zablista protiv ovog tima, pokazujući izuzetnu igračku kvalitetu.

Foto: Starsport

Mario Hezonja

Tokom susreta, Hezonja je bio jedini košarkaš Reala koji je dočekan ovacijama, za razliku od svog saigrača Geršona Jabuselea, koji je bio meta uvreda tokom cele utakmice od strane navijača Partizana.

Na kraju meča, Hezonja je dao zanimljiv komentar na ovu temu, ističući da su prozivke neopravdane i da je Jabusele fantastičan momak.

- Nije (razumeo uvrede), ali ću mu reći ja sad, pevaću mu i ja. Šalim se, fantastičan je momak i šteta je što ga prozivaju, ali je pametan i iskusan, odlično je odigrao, nepotrebno ili ne, ko sam ja, to je moj saigrač. Idemo dalje, mislim da ga ne diraju takve stvari - rekao je super Mario. 

Sa skorom 14-17, crno-beli sada imaju identičan učinak kao Anadolu Efes koji je  uspeo da savlada Albu večeras, dok će Valensija sutra na gostovanju Monaku biti u prilici da pretekne Partizan na tabeli ukoliko savlada tim Saše Obradovića. Ipak, u poslednjem kolu će "parni valjak" odmeriti snage sa španskim timom, a s obzirom na to da su ih u prvom meču savladali, izabranici Željka Obradovića će u slučaju da pobede sve utakmice do kraja biti iznad "šišmiša".

Što se Reala tiče, oni suvereno čuvaju tron Evrolige sa nestvarnim skorom 25-6. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading