ŽELJKO OBRADOVIĆ KRATKO I JASNO: Bili su bolji!

Autor:

Sport

21.03.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real serijom 16:0 rešio pitanje pobednika.

ŽELJKO OBRADOVIĆ KRATKO I JASNO: Bili su bolji!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su večeras u prepunoj Areni poraženi od madridskog Reala u 31. kolu Evrolige rezultatom 76:88.

Iako u beogradskoj hali nije gde "igla imala da padne", Željkovi igrači nisu mogli da se odupru moćnom Kraljevskom klubu i prirede iznenađenje protiv prvoplasiranog tima koje bi ih izuzetno približilo plasmanu u nokaut fazu Evrolige.

Željko Obradović je priznao da je Real bio bolji.

Republika

Foto: Starsport

Hezonja i Naneli

- Igrali su bolje od nas. I to je to. Dali su mnogo trojki, a Hezonja je odigrao fantastično. Čestitke Realu, pokazao je još jednom da je u pitanju neverovatan tim - istakao je Željko Obradović kratko po završetku meča.

Njegov kolega Ćus Mateo, trener Reala, ovako je sumirao utiske:

- Samo četiri puta smo izgubili loptu na ovom meču, što je sjajno. Kontrolisali smo i skok, kontrolisali ritam, i...  to je dobra stvar. Ali, nije bilo lako dobiti Partizan. Ti momci se bore da uđu u plej-of, imali su veliku želju da nas pobede i približe se tome. Ali, mi smo bili strpljivi dok nismo prelomili meč, a dali smo 55 poena u drugom poluvremenu. Isprva smo bili sramežljivi, i mi i oni, posle se to promenilo. Malo smo mi dozvolili i neke trojke njihovim visokim igračima, ali bili smo generalno dobri i pobedili, što nam i jeste važno - rekao je Mateo.

Nakon što je "propala" ova prilika za crno-bele, nema vremena za očajavanje, jer je sve i dalje u Partizanovim rukama. Ili bi barem trebalo da bude. 
U principu - crno-beli ne treba mnogo da očajavaju i kalkulišu i moraju da pobede sva tri meča do kraja, jer bi u tom slučaju vrlo verovatno završili kao desetoplasirani. Očekuje nas papren period u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading