HEZONJA PROBUDIO TRAUME GROBARIMA: Nastavlja se tradicija primanja poena uz zvuk sirene Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.03.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno tvrd meč u Areni.

HEZONJA PROBUDIO TRAUME GROBARIMA: Nastavlja se tradicija primanja poena uz zvuk sirene Partizana! (VIDEO)

Foto: Starsport

Partizan trenutno igra izuzetno tvrd meč u Areni protiv Reala u okviru 31. kola Evrolige. Rezultat posle prve četvrtine bio je svega 13:13, a bio bi i niži da Mario Hezonja nije pogodio neverovatnu trojku sa zvukom sirene na isteku prvog kvartala.

Tako se nastavila negativna tradicija crno-belih da na skoro svakom meču primaju poene na isteku bilo koje deonice, što je čak i postao "fazon" među navijačima.

Podsetimo, u prošloj sezoni, Partizan je imao nekoliko izazovnih susreta sa Real Madridom, a posebno se pamti završnica drugog meča u kojem su "blankosi" pokrenuli tuču. Ovaj incident rezultirao je povredom nekoliko igrača, a posebno se istakao Geršon Jabusele, koji je bio u centru pažnje.

Navijači su na ovaj meč došli "naoštreni", što se moglo primetiti po dočeku igrača Reala zvižducima i uvredama upućenim Jabuseleu i ostalim članovima tima. Ipak, navijači su pozitivno skandirali pomenutom Mariju Hezonji, koji je uvek dočekan od strane crno-belih u pozitivnom tonu. Takođe, publika je iskazala podršku Danteu Egzumu, koji je bio žrtva nasilnog napada Jabuselea prošle sezone, ali je uspešno igrao za Partizan pre nego što je prešao u NBA ligu u Dalas Maverikse. 

Hezonja je uvek isticao poštovanje prema crno-belom klubu i njihovim navijačima, pa je tako jedan od retkih protivničkih igrača koji uvek po ulasku u Arenu primi veliku rundu aplauza. Ipak, čini se da je večeras "naoštren" za igru u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading