ALEKSA POSLAO SNAŽNU PORUKU PRED KRVAVI OKRŠAJ SA REALOM! Evo ŠTA je rekao!

Autor:

Sport

21.03.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči crno-belog Čačanina.

ALEKSA POSLAO SNAŽNU PORUKU PRED KRVAVI OKRŠAJ SA REALOM! Evo ŠTA je rekao!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana će dočekati moćni Real Madrid u Areni od 20.30 časova, u okršaju 31. kola Evrolige

Crno-bele očekuje paklen posao protiv prvoplasirane ekipe najjačeg takmičenja Starog kontinenta, a eventualna pobeda bi mogla biti krucijalna, kako u borbi za plej-in, tako i u procesu podizanja samopouzdanja ekipe koja posrće u najbitnijem delu sezone. 

Pred susret sa aktuelnim prvakom Evrope, oglasio se Aleksa Avramović sa snažnom porukom. 

- Konkurentni smo zato što smo mi Partizan. Glavna stvar u vezi sa nama je naš karakter - svaka lopta je važna, svaki posed je važan - rekao je Čačanin.

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Svi znaju da je Avramović "žila kucavica" svakog tima u kome nastupa, pre svega zbog energije i požrtvovanosti na terenu:

- Važim za momka koji ima mnogo energije, na terenu i van terena. Ponekad je možda dosadno slušati me svaki dan, ali ne želim da se promenim.

Podsetimo, Partizan se i dalje nalazi u borbi za plej -in. Crno-beli se trenutno nalaze na željenom desetom mestu sa skorom 14-16, dok Madriđani imaju tek šest poraza u 30 okršaja. Ipak, kako su u poslednjih pet izgubili tri, i tako pokazali da je "kralj" ranjiv, izabranici Željka Obradovića mogli bi možda uz glasnu podršku sa tribina da pohitaju ka pobedi. 

Meč će se prenosti na kanalu Sport Klub 1, a ukoliko niste u mogućnosti da duel ispratite kraj malih ekrana, možete se  uključiti na naš lajv blog. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading