STARA GARDA POBEGLA OD PARTIZANA! Real OSLABLJEN stiže u Arenu!

Autor:

Sport

21.03.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madriđani bez trojice važnih igrača dolaze na megdan crno-belima.

STARA GARDA POBEGLA OD PARTIZANA! Real OSLABLJEN stiže u Arenu!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Partizana će u okviru 31. kola Evrolige ugostiti Real Madrid u Areni (20.30).

Trener crno-belih Željko Obradović ni u ovom meču neće moći da računa na Zeka Ledeja, koji se nalazi u Americi zbog tragičnog gubitka oca.

Ovo će svakako uticati na taktiku i dinamiku igre kluba iz Humske, ali će ostali igrači sigurno dati svoj maksimum kako bi ostvarili uspeh na domaćem parketu.

Foto: Starsport

Serhio Ljulj

Sa druge strane, aktuelni šampion Evrope će biti oslabljen neigranjem trojice iskusnih igrača, a to su: Serhio Ljulj, Rudi Fernandez i Serhio Rodrigez.

Šef struke Madriđana, Ćus Mateo, istakao je da su povrede deo sporta, ali da je najvažnije da tim bude spreman i zdrav za plej-of fazu takmičenja.

- Imamo povrede, ali to se dešava svim timovima. Nećemo imati Rudija, Ljulja i Rodrigeza, oni neće biti ovde u Beogradu. Najvažnije je da budemo svi spremni i zdravi za trenutke kada budemo igrali plej-of. Srećni smo što već imamo prednost domaćeg terena u plej-ofu. To nam je važno jer je to bio cilj na startu sezone i sada moramo da nastavimo da radimo svoj posao. Naš posao je da poštujemo rad tokom cele sezone i da poštujemo protivnike. Igramo protiv Partizana koji igra posebno dobro kod kuće i oni takođe hoće da ostvare svoje ciljeve - rekao je Ćus Mateo.

Real Madrid već ima prednost domaćeg terena u plej-ofu, vodi na tabeli Evrolige sa skorom od 24 pobede i šest poraza, dok crno-beli zauzimaju 10. mesto, koje poslednje vodi u plej-in, sa bilansom od 14 trijumfa i 16 neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading