PARTIZAN IZDAO VANREDNO SAOPŠTENJE! Pominju PROŠLOST i meč(eve) sa Realom!

Autor:

Sport

21.03.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dočekuju šampiona Evrope u 31. kolu Evrolige (20.30).

PARTIZAN IZDAO VANREDNO SAOPŠTENJE! Pominju PROŠLOST i meč(eve) sa Realom!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana će večeras ugostiti prvoplasirani tim evroligaške tabele, Real iz Madrida.

U susretu sa "kraljevskim klubom" crno-beli jurišaju ka novoj pobedi, pošto su pre dva dana savladali Baskoniju (87:83), ne bi li obezbedili mesto u plej-inu i plasirali se u sledeću fazu takmičenja.

Trener crno-belih Željko Obradović ni u ovom meču ne računa na Zeka Ledeja, koji je imao smrtni slučaj u porodici, zbog čega je otputovao u SAD, ali sa tribina stiže velika i bučna podrška, zbog koje su iz kluba apelovali.

 

 

- Najveće interesovanje do sada, pojačane mere bezbednosti i molba navijačima!

Četiri kola pre kraja ligaškog dela najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, Partizan se nalazi među timovima koji se bore za plasman u narednu fazu. Večeras, u Štark arenu dolazi aktuelni šampion Evrope i lider na tabeli Real Madrid, protiv kog će crno-beli dati sve od sebe kako bi došli do pobede.

Tokom čitave evroligaške sezone, Štark arena je na utakmicama Partizana dupke puna, a za današnji meč vlada veće interesovanje nego za bilo koji drugi. Tim povodom, KK Partizan poziva sve navijače da u dvoranu dođu ranije i tako izbegnu gužve na ulazima.

Usled povećanog rizika zbog velikog interesovanja, mere bezbednosti će za večerašnju utakmicu biti pojačane, a Klub ovim putem apeluje na navijače da se tokom utakmice ponašaju onako kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi!

Sva negativna dešavanja iz prošle sezone, neka u prošlosti i ostanu! Večeras, neka grla i dlanovi budu isključivo uz crno-beli tim, bez ikakvih drugih aluzija.

Parni valjak večeras igra protiv velikog rivala, ali i sportskih prijatelja. Večeras, budimo svi kao jedan u borbi za pobedu koja bi Partizanu mnogo donela u raspletu sezone! - stoji u saopštenju koje je regionalni šampion objavio na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading